NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
cheng hsin nijmegen workshop tai chi chuan tui shou pushing hands art of effortless power san shou tai chi zwaard butoh dans noguchi taisio aikido boksen comtemplatie
Follow Cheng Hsin Nijmegen

Je ervaring veranderen

In deze workshop ontwikkel je het vermogen om  je ervaringen diepgaand te onderzoeken, krachtige inzichten op te doen en je bewust te worden van wat het betekent om volledig mens te zijn, en dus meer gegrond , authentiek en effectief te worden.


Je relaties bekrachtigen

Je leert nieuwe distincties te maken in je dagelijkse interacties met anderen die het vermogen vergroten om effectiever te communiceren, beter te luisteren en echt gehoord te worden.


Meer en diepgaander tevredenheid ervaren

Alleen door jezelf te ervaren als een heel en compleet, authentiek en echt mens, kun je een krachtig gevoel van intense tevredenheid ervaren en volledig in het leven staan.


Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Je ontdekt de aard en waarde van persoonlijke integriteit en hoe dit je persoonlijke kracht  en je gevoel van eigenwaarde versterkt. Dit heeft een positieve invloed op je persoonlijk leven, je werk en je relaties met anderen.

Ervaringen van cursisten

“Gedurende de cursus heb ik meer inzicht en helderheid gekregen in mijn gedachten en hoezeer ik mijn gedrag baseer op door mijzelf gegenereerde concepten, in plaats van op 'wat er is'. Ik ervaar nu meer ruimte en openheid in hoe ik naar de wereld kijk en verval minder in belemmerende patronen. Daarnaast vond ik Rob prettig en bekwaam als docent. Rustig, duidelijk en bij vragen gaf hij leerzame uitleg. De algehele sfeer tijdens de lessen heb ik ervaren als kalm, open en vertrouwelijk. Ik ben erg enthousiast over deze cursus en blij dat ik eraan deelgenomen heb!”   

Thijs Cauven


“In algemene zin vind ik de praktische toepassing van de cursus prettig. Hoogtepunten in de cursus zijn voor mij. De impact die het al dan niet houden van mijn woord heeft op mezelf. Nieuwe inzichten in hoe ik met tijd omga, hoezeer taal bijdraagt aan het creëren en in standhouden van mezelf en hoezeer concepten mijn denken en gedrag beïnvloeden. Bij elkaar maken deze inzichten me effectiever en neem ik bewuster beslissingen. Nadat ik een beslissing heb genomen, voer ik het ook met meer commitment en verantwoordelijkheid uit.”

Michel ReijnenCursus Increasing Consciousness

Bewustwording in je dagelijks leven

met Rob van Ham in Nijmegen


Startdatum nieuwe cursus: Deel 1 op zaterdag 28 oktober!

(Deel 2 start in maart 2018)


Een programma om je integriteit, effectiviteit en helderheid te versterken.Programma

De cursus is opgesplitst in twee delen. Beide delen bestaan uit zeven opeenvolgende wekelijkse bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 13 tot 17 uur. In de bijeenkomsten werken we met contemplaties, geleide meditaties, dialogen, lezingen en oefeningen. Daarnaast krijg je wekelijkse opdrachten mee en leer je hoe je binnen je dagelijks leven je persoonlijke integriteit, aanwezigheid, helderheid en effectiviteit kunt onderzoeken en verbeteren. Na het doorlopen van de cursus ben je in staat meer succes te creëren in ieder aspect van je leven.


De kosten

De kosten voor de gehele cursus zijn € 170,-. De kosten per deel zijn € 85,-. De cursus wordt bewust goedkoop en daarmee breed toegankelijk gehouden. Wat we verder van je vragen is een investering in jezelf en anderen. Door je commitment te geven om de gehele cursus te doorlopen en je enthousiasme en ervaringen met de inhoud over te brengen op anderen. Hierdoor zal je persoonlijke kracht toenemen.


Gratis Workshops/Previews

Ben je nieuwsgierig wat de cursus je te bieden heeft? Je kunt dit in een gratis workshop komen ervaren. Neem gerust andere geïnteresseerden mee. Graag vooraf even contact opnemen om je aan te melden!

Deze gratis preview s zijn op zaterdagmiddag 16 september en 7 oktober van 15 tot 17 uur.


Locatie

De cursus en workshop/preview locatie is Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.


Aanmelding en informatie

Startdatum voor de eerstvolgende cursus is zaterdag 28 oktober 2017. De overige cursusdata (zaterdagmiddag) worden bij aanvang van de cursus in overleg met de deelnemers vastgelegd. Deel 1 van de cursus eindigt voor zaterdag 23 december. De cursus start slechts eenmaal per jaar.


Neem contact op voor vragen en/of aanmelding.