NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
cheng hsin nijmegen workshop tai chi chuan tui shou pushing hands art of effortless power san shou tai chi zwaard butoh dans noguchi taisio aikido boksen comtemplatie
Follow Cheng Hsin Nijmegen

Datum


Locatie

Dojo NJV, Fagelstraat 1, 6524 CD, Nijmegen


Programma (beide dagen)

9.45 - 10 uur: welkom met koffie/thee

10 - 13 uur: ochtend workshop

13 - 14 uur: lunch (neem svp zelf je lunch pakket mee!)   

14 - 17 uur: middag workshop


Begeleiding

De workshop wordt begeleid door Kevin Magee en Rob van Ham, twee zeer ervaren Cheng Hsin leraren.


Kosten

€ 150 voor weekend workshop (voor leden € 130)

€ 80 voor 1 dag weekend workshop (voor leden € 70)


Prijzen zijn inclusief 6% BTW.


Heb je interesse?  Neem dan contact op voor vragen of aanmelding.


Wil je graag overnachten tijdens dit weekend? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.Weekend Workshop Art of Effortless Power   

? - ? - 2018

met Kevin Magee en Rob van HamCheng Hsin Tui Shou, the Art of Effortless Power is een interne vechtkunst met wortels in onder meer Tai Chi Chuan, Judo, Aikido, Hsing I en Pa Kua. Het is de kunst van het niet-vechten, waarin je kunt leren om vanuit ontspanning, acceptatie en verbinding de kracht en intentie van de ander over te nemen en een effectieve interactie aan te gaan.


In deze workshop geldt voor beide dagen dat in het ochtendprogramma vooral de principes van Zen Body Being en Effortless Power aan bod komen. In de middag besteden we vooral aandacht aan technieken en skills in Effectieve Interactie met principes als listening, outreaching, following, neutralising, joining en leading.


Tijdens het weekend workshop is er op zondagmiddag (14.00 uur) gelegenheid om op te gaan voor een kyu test of degree examen. Meld je vooraf aan indien je mee wilt doen!


Dit weekend staat open voor iedereen geïnteresseerd in (interne) martial arts.

We verwelkomen met regelmaat nieuwsgierige beoefenaren uit andere martial arts als aikido, systema, tai chi chuan, boksen, karate, taikiken en ninjitsu, die willen kennis maken met de unieke benadering binnen Cheng Hsin.


Voor de regelmatig terugkerende deelnemer biedt iedere workshop weer nieuwe thematiek en oefenmateriaal.